יום שבת, 6 בדצמבר 2014

קציצות עוף בפנקו

מוסיפים לתערובת הקציצות פירורי לחם רגילים שיספחו את הנוזלים, ולציפוי משתמשים בפנקו - פירורי לחם יפניים. התוצאה: קציצות נימוחות בפנים ופריכות וזהובות מבחוץ. מגישים עם רוטב טחינה אסיאתי (למתכון לחצו כאן).
20 קציצות | 30 דק' הכנה
250 גרם בשר פרגיות (ירכי עוף ללא עצם) טחון
250 גרם חזה עוף טחון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
מיץ מלימון אחד או 4 פרוסות לימון כבוש קצוץ
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
3 כפות פירורי לחם
1 ביצה
לציפוי וטיגון:
פירורי פנקו
שמן לטיגון
+ מערבבים את החומרים לתערובת אחידה. אם היא סמיכה מדי, מוסיפים עוד ביצה. יוצרים קציצות עגולות בקוטר 5 ס"מ.
+ מחממים שמן רדוד בסיר רחב שוליים. טובלים את הקציצות בפנקו ומטגנים 4-3 דקות מכל כיוון להזהבה. מעבירים לנייר סופג. מגישים מייד.
קציצות עוף בפנקו (הגדל)
קציצות עוף בפנקו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה