יום ראשון, 7 בדצמבר 2014

מתכון לפנקייק

מתכון לפנקייק

מצרכים:

2 כוסות קמח תופח / 2 כוסות קמח ו - 2 כפיות אבקת אפיה


2 כפות סוכר


1/2 כפית מלח


4 ביצים


2 כוסות חלב


50 גר’ חמאה מומסת


1 כפית תמצית וניל



אופן ההכנה: 

שמים בקערה את הקמח, סוכר, מלח והביצים - טורפים ומוסיפים לאט

לאט את החלב, חמאה מומסת ותמצית הוניל עד שהתערובת אחידה.



מורחים מחבת במעט חמאה ומחממים על חום בנוני - יוצקים מהבלילה עד שמתקבל

עיגול בקוטר של 12 ס"מ.

הופכים כשעל הפנקייק נוצרים ומופיעים חורים כמו של ספוג לא נוזלי 

הופכים עם יעה שטוח ובעדינות - טיגון הצד השני אורך פחות זמן.



בתיאבון!!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה